Buğdaylı İlkokulu

Vizyon: Okulun Vizyonu ; Kendi kendini yönetebilen, hak ve sorumluluğunun bilincinde olan, demokratik toplum ilkelerine inanan öğrenciler yetiştirmek. Öğrencilerin olumlu davranışlar yönünden eğitimine önem vermek, devamlı gelişmelerini sağlamak. Her yıl; okul içi ve okul dışı sınavlarda genel başarı ortalamasının mutlaka üzerine çıkmak.

Misyon: Okulun Misyonu; Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini ve uygun davranışlar kazanmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak.

Başarılar: -

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - OKUL MÜDÜRÜ 05456628420

WEB - https://gonenbugdayliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Ortaokulu Binası 3. Kat. Reşadiye Mahallesi 313. Sokak No.7 Gönen/BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal-Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Okulumuza Gönen-Bandırma arası minübüslerle ya da özel araçla ulaşım sağlanmaktadır.

Ulaşım Okulumuza Gönen-Bandırma arası minübüslerle ya da özel araçla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 120 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır. Okulumuzun bulunduğu Buğdaylı Köyü Gönen-Bandırma karayolu üzerindedir.