HÜSEYİN KAHVE - Okul Müdürü

HÜSEYİN KAHVE 1969 yılında Çanakkale Biga’da doğdu. İlkokulu, Değirmencik Köyü İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Çanakkale Biga İmam Hatip Lisesi´nde okudu. Üniversite öğrenimine Trakya Üniversitesi Çanakkale Eğitim Fakültesinde başladı.Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden mezun oldu. Ardahan ilinin Göle ilçesi merkez köyü Dedekılıcı (Keşer) İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 3 yıl çalıştıktan sonra Balıkesir ilinin Dursunbey ilçesinin Sarısipahiler İlköğretim Okuluna tayini çıktı.3 ay gibi kısa bir süre sonra Gönen Kınalar İlköğretim Okulu’na geçti. 8 ay sonra okul Sarıköy Beldesindeki bir okula taşındı.Göreve, Gönen Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda devam etti.Bu okulda 10 yıl görev yaptı. Aynı okulda iki yıl Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Bu arada askerlik görevini Erzincan’da  8 ay kısa dönem olarak yaptı.  2011  yılında Manyas Süleymanlı İlköğretim Okuluna, Okul Müdürü olarak atandı. 4 yıl Manyas Süleymanlı İlk-Orta okulunda okul müdürü olarak çalıştı. 4 Aralık 2014 tarihinde de daha önce görev yaptığı Gönen Karşıyaka 100. Yıl İlkokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı. Gönen Karşıyaka 100. Yıl İlkokulunda 4,5 yıl Okul Müdürlüğünden sonra Buğdaylı İlkokulu/Orta okulun’da Temmuz 2019’da göreve başladı.